22 januari 2012
12:00

Floda IBK

Referat: Härryda IF - Floda IBK

Så var det då dags för returmötet med Floda. 7-7 slutade den förra matchen efter en stark upphämtning och en sen kvittering av oss.

Matchen fick en dålig start då vi fick två utvisningar och släppte in två mål ganska så tidigt. Men vår vana trogen så kämpade vi oss tillbaka in i matchen och kvitteringen kom redan i första perioden. Floda rullade runt bollen bra och lyckades få in tre raka mål mot oss, ett eller två av dom hade Floda en del tur på. 2-5 och det såg rätt så mörkt ut. Hoppet tändes när vi fick in 3-5 målet. Vid det läget började vi sätta en rejäl press mot Floda och skotten haglade mot deras målvakt som mirakulöst nog spikade igen. Mitt i all press så åkte vi på ett riktigt otursmål och låg nu under med tre mål. Det närmade sig slutet av matchen och vår press fortsatte, tyvärr utan resultat även fast vi fick spela med en man mer i fyra av dom sista fem minuterna. En bitter förlust var ett faktum.